INFORMATII

ELECTRO SISTEM PROIECT este o societate comerciala cu raspundere limitata, infiintata in anul 2001, avand sediul in Timisoara, Str. Cosminului, nr. 30, blocul 39.

Activitatea se desfasoara la punctul de lucru din Timisoara, Str. Martir Stanciu Ioan (fosta Naturii), nr. 9.

Angajatii si colaboratorii firmei se constituie intr-o echipa profesionala, tanara si motivata de ingineri si specialisti, cu experienta in domeniu, capabila sa se confrunte cu procesul de dezvoltare continua a pietei, dispunand de cele mai bune echipamente si resurse. Toti membrii echipei lucreaza impreuna cu eficienta, acceptand provocarile pietei datorita unei diversificari rationale a competentei tehnice.

In relativ scurta perioada de la infiintare si pana in prezent colectivul nostru si-a castigat reputatia unei echipe motivate si serioase, hotarata sa ofere beneficiarului calitate, termene de livrare si executie respectate, precum si siguranta unui service profesionist in perioada de garantie si postgarantie.

 

MOTTO:

"Succesul intreprinderii dumneavoastra in obtinerea inaltei performante la costuri cat mai scazute solicita abordarea cu curaj si competenta a solutiilor de ultima ora in industrie si servicii."

In acest sens, ELECTRO SISTEM PROIECT poate fi partenerul dumneavoastra in integrarea celor mai noi solutii si tehnologii industriale. Specialistii nostri isi concentreaza activitatea si intreaga experienta pentru solutionarea eficienta si rapida a problemelor ridicate de clienti.

 
ACASA   INFORMATII   ECHIPAMENTE  SERVICII   APLICATII 
NOUTATI  PROMOTII  ANGAJARI  CONTACT  HARTA SITE

Web Hosting & Design © 2005-2010 ProSD.com. All rights reserved.
www.omron.com